"Scris-am vouă, tinerilor, căci sunteţi tari şi cuvântul lui Dumnezeu rămâne întru voi şi aţi biruit pe cel viclean." (I Ioan 2, 14)

duminică, 8 aprilie 2018

sărată și dulce
Doamne! Ai milă de mine
și înviază-mi
viața de creștin!

căci
s-au închis în rărunchii
și inima mea
rănile

prin care cuvintele Tale
curgeau
ca Sângele ce se se preface-n
plâns....

sărată și dulce e
lumina Învierii
când urcă din inimă
prin gâtlej și deschide
ochii morților din naștere...

Doamne! Ai milă de mine
și răstoarnă
piatra
dintre creștinismul meu 
și al Tău....

cu mâinile sparte arse și rupte 
ale celor care au dat-o la o parte
dintre
neamul meu și 
Cer...


4 comentarii:

DanielaBMED spunea...

Asta este o rugaciune..! 😇 ( "..mort din nastere..." Dar la Sf.Botez ...CEVA s-a intamplat! Si ceva a si ramas...Botezul nostru nu este zadarnic! )

DanielaBMED spunea...

"Crestin este cel ce urmeaza lui Hristos pe cat e cu putinta oamenilor prin cuvinte si fapte si crede cu o cugetare dreapta si neprihanita in Sfanta Treime" -Sf.Ioan Scararul ( tocmai am deschis cartea pe paragraful asta... ) Scara : minunata carte! Sunt invalmasita in lumea asta si n-am reusit sa p citesc "cap-coada" cu atentie, fara graba, printre altele... Mi-e rusine de multe! - ca nu fac tot felul de chestii pe care "vreau" sa le fac. Nu am o ierarhie si am casnici reali si altii pe care mi i-am fabricat, care ma impiedica... Raman suspinuri cu sau fara "rost"..! La sfarsitul vietii voi aduna multe lucruri nefacute, din cauza timpului irosit. Timpul devine pretios "la minut" !!!

DanielaBMED spunea...

( nu este un comentariu, e o confesiune...un suspin de-aducere aminte cum stau...)

Unknown spunea...

Asta este incredibil!! Îmi imaginez încă cum doctorul Noble mi-a adus soțul în doar 2 zile. Nimeni nu m-ar fi putut face să cred că există o adevărată vrăjitoare care chiar funcționează. Numele meu este Micheal Taylor din Statele Unite, vreau să spun imediat lumii că există o reală vrăjitorie on-line care este puternică și autentică. Numele lui este Dr. Noble, Ma ajutat recent să îmi reunesc relația cu soțul meu care a plecat Când am contactat-o ​​pe dr. Noble, el mi-a arătat o vrăjitorie de dragoste, iar soțul meu, care a spus că nu are nimic de-a face cu mine, ma sunat din nou și a început să mă imploră. el se întoarce acum cu atâta dragoste și îngrijire. astăzi mă bucur să vă informez cu toții că această vrăjitorie are puterea de a aduce iubitorii înapoi. pentru că acum sunt mulțumită de soțul meu. Pentru oricine care citește acest articol și are nevoie de ajutor, dr. Noble poate oferi și orice fel de ajutor, cum ar fi Reunirea căsătoriei și a relației, Tratarea tuturor tipurilor de boli, Cazurile de judecată, Spellul de sarcină, Protecția spirituală și multe altele. Puteți să-l contactați prin acest e-mail Templeofjoyandprosperity1@gmail.com sau numărul Whats_App \ Apelare +2348145643630