"Scris-am vouă, tinerilor, căci sunteţi tari şi cuvântul lui Dumnezeu rămâne întru voi şi aţi biruit pe cel viclean." (I Ioan 2, 14)

sâmbătă, 21 aprilie 2018

ecuația Ortodoxiei


cât adevăr, atâta umilință.
câtă umilință, atâta rugăciune.
câtă rugăciune, atâta credință.
și câtă credință, atâta minune....


5 comentarii:

ROF spunea...

Cea mai frumoasa și desăvârșită ecuație pe care am întâlnit-o în viața mea...

DanielaBMED spunea...

Da...Mergea si "cata rugaciune, atata iubire" si "cata iubire, atata minune". Oricum, de la un "punct" incolo, iubirea si credinta aproape ca se confunda. Oare cum este : credinta naste iubirea ? Atunci iubirea este cea mai mare minune !

DanielaBMED spunea...

Dar si cata iubire, atata rugaciune..! Pentru ca de ce iubeste mai mult, de-aia se roaga mai mult un om. Cine stie..? Cred ca si cata umilinta, atata adevar... Cu cat un om este mai smerit cu atat devine mai luminat de Adevar, cu atat vede mai limpede toate... Mandria ne orbeste.

ROF spunea...

Si... câtă împlinire a voii lui Dumnezeu, atâta ortodoxie!

Unknown spunea...

Asta este incredibil!! Îmi imaginez încă cum doctorul Noble mi-a adus soțul în doar 2 zile. Nimeni nu m-ar fi putut face să cred că există o adevărată vrăjitoare care chiar funcționează. Numele meu este Micheal Taylor din Statele Unite, vreau să spun imediat lumii că există o reală vrăjitorie on-line care este puternică și autentică. Numele lui este Dr. Noble, Ma ajutat recent să îmi reunesc relația cu soțul meu care a plecat Când am contactat-o ​​pe dr. Noble, el mi-a arătat o vrăjitorie de dragoste, iar soțul meu, care a spus că nu are nimic de-a face cu mine, ma sunat din nou și a început să mă imploră. el se întoarce acum cu atâta dragoste și îngrijire. astăzi mă bucur să vă informez cu toții că această vrăjitorie are puterea de a aduce iubitorii înapoi. pentru că acum sunt mulțumită de soțul meu. Pentru oricine care citește acest articol și are nevoie de ajutor, dr. Noble poate oferi și orice fel de ajutor, cum ar fi Reunirea căsătoriei și a relației, Tratarea tuturor tipurilor de boli, Cazurile de judecată, Spellul de sarcină, Protecția spirituală și multe altele. Puteți să-l contactați prin acest e-mail Templeofjoyandprosperity1@gmail.com sau numărul Whats_App \ Apelare +2348145643630