"Scris-am vouă, tinerilor, căci sunteţi tari şi cuvântul lui Dumnezeu rămâne întru voi şi aţi biruit pe cel viclean." (I Ioan 2, 14)

marți, 20 martie 2018

nu mai știu

și până la urmă singurul
ajutor pe care-l poți da cu adevărat
e
propriul exemplu...

ce v-aș mai putea scrie când
eu nu mai găsesc mângâiere
decât în gândul
Revenirii Domnului?

nu mai știu decât poeme care încep
cu
sfârșitul lumii...3 comentarii:

DanielaBMED spunea...

Nu avem cum sa ne dam exemplu pe noi insine, caci nu suntem un exemplu, clar ! Am inteles ca ... glumesti amar... Dar un ajutor SIGUR pe care il putem da este sa NE RUGAM pentru intreaga lume si pentru X, Y, Z,..., in parte, ori de cate ori ni se iveste un prilej, sau fara niciun eveniment.. ( asaa, "in avans"...) Restul sunt zbateri ale noastre, cu sau fara folos : Domnul stie ! Sa ne rugam pt altii si pt toti. Pentru noi insine oricum ne rugam ! Si pentru cei adormiti, nu numai pentru cei vii... Program serios de vizitat cimitirul ! In cimitir ne putem lumina cu privire la viata noastra, putem capata chiar o pace, si in cimitir ne putem si ruga... Imi propun sa fac asta.

DanielaBMED spunea...

O data pe saptamana ar merita sa mergem la cimitir ...

Unknown spunea...

Asta este incredibil!! Îmi imaginez încă cum doctorul Noble mi-a adus soțul în doar 2 zile. Nimeni nu m-ar fi putut face să cred că există o adevărată vrăjitoare care chiar funcționează. Numele meu este Micheal Taylor din Statele Unite, vreau să spun imediat lumii că există o reală vrăjitorie on-line care este puternică și autentică. Numele lui este Dr. Noble, Ma ajutat recent să îmi reunesc relația cu soțul meu care a plecat Când am contactat-o ​​pe dr. Noble, el mi-a arătat o vrăjitorie de dragoste, iar soțul meu, care a spus că nu are nimic de-a face cu mine, ma sunat din nou și a început să mă imploră. el se întoarce acum cu atâta dragoste și îngrijire. astăzi mă bucur să vă informez cu toții că această vrăjitorie are puterea de a aduce iubitorii înapoi. pentru că acum sunt mulțumită de soțul meu. Pentru oricine care citește acest articol și are nevoie de ajutor, dr. Noble poate oferi și orice fel de ajutor, cum ar fi Reunirea căsătoriei și a relației, Tratarea tuturor tipurilor de boli, Cazurile de judecată, Spellul de sarcină, Protecția spirituală și multe altele. Puteți să-l contactați prin acest e-mail Templeofjoyandprosperity1@gmail.com sau numărul Whats_App \ Apelare +2348145643630