"Scris-am vouă, tinerilor, căci sunteţi tari şi cuvântul lui Dumnezeu rămâne întru voi şi aţi biruit pe cel viclean." (I Ioan 2, 14)

vineri, 16 martie 2018

ecografie

avortul
este cea mai malignă
tumoră morală 
a societății

care crește în noi toți
cu fiecare
copil ucis...

iar 
Statul nostru
legiferând avortul
a devenit
un spital în care
sunt extirpați
pacienții
pentru a salva
boala....


4 comentarii:

DanielaBMED spunea...

Dar si steriletul este un dispozitiv de facut avorturi...nestiute... Femeia avorteaza fara sa stie ...CAND...Unele femei nici nu stiu asta. Avort fara chiureta...doar o "morula" de viata care nu poate nida in uter, un omulet care nu este lasat sa se agate de...mamica lui.

Ovidiu spunea...

In dimensiunea duhovnicească nu mai contează ca e chiureta ori sterilet ori pastile etc...drama depăseste cu mult sfera socială , văzută...

DanielaBMED spunea...

Lui Ovidiu : dar multe femei sunt perfect IMPACATE cu constiinta lor avand sterilet sau luind pilule, nestiind ca astea pot provoca avorturi...fara chiureta ! Se si impartasesc ! Nu se misca nicio manuta, nu sangereaza niciun piciorus...dar tot avort este, la nivel microscopic. Tragedia depaseste sfera vazuta ! ORBIREA noastra depaseste mult..., cu privire la toate, "mici si mari"! Caci sa deosebim binele de rau e aproape imposibil ! Ne mai si mintim pe noi insine !

Ovidiu spunea...

Contează ce e în inima acelor persoane care fac astfel de lucruri Daniela. Multe femei caută justificări prin folosirea dispozitivelor avortive, ori pilule care nu sunt decat minciuni in fata lui Dumnezeu...