"Scris-am vouă, tinerilor, căci sunteţi tari şi cuvântul lui Dumnezeu rămâne întru voi şi aţi biruit pe cel viclean." (I Ioan 2, 14)

marți, 15 august 2017

https://dragosteaincarecred.blogspot.ro/

4 comentarii:

DanielaBMED spunea...

Pentru ca Dragostea starneste impotrivire din partea vrajmasului ; sub orice forma! Chiar si numele bloggului nu-i place : Dragostea in care cred.

Ovidiu spunea...

Probabil că si Hristos are aceeasi stare față de noi, cand ne iubeste iar noi gresim...tot gresim...

Anonim spunea...

Cred ca este vorba de o lupta despre care vorbeste Daniela, dar mai e ceva. E vorba de setea de sfintire si de vesnicie a sufletului, pe care a sadit-o Domnul in noi, care se lupta cu "eu-ul" nostru. Mantuitorul a spus "Cautati mai intai imparatia cerurilor si dreptatea lui Dumnezeu, si toate celelalte se vor adauga voua". Eu am inversat lucrul asta, si constat ca si marea majoritate (nu numai a oamenilor in general) a ortodocsilor care pretind ca sunt traitori. Cautam mai intai toate celelalte, si la sfarsit sa ni se adauge imparatia lui Dumnezeu. Asta mi se pare una din cele mai viclene ispite de azi, si din totdeauna. Asa cum spuneai in ultimul articol de pe dragosteaincarecred. Mai traim noi fiecare zi pt sfinitire, indumnezeire, si pt vesnicie? Daca am afla ca maine la ora 3 dupa amiaza vom pleca din lumea asta, oare ce-am face noi, din acest moment si pana atunci? Cred daca am avea catusi de putina credinta, nu ne-ar mai pasa de nimic din lumea asta, ci ne-am cere iertare tuturor, daca am fii certati cu cineva, ne-am impaca cu acea persoana, ne-am spovedi, ne-am impartasi, si ne-am ruga cu lacrimi, ca Dumnezeu sa ne ierte.
Mantuire va doresc!
Andrei

Radha Cross spunea...

''Iar Iisus...i-a zis...: Mergi,vinde tot ce ai...şi urmează Mie.''