"Scris-am vouă, tinerilor, căci sunteţi tari şi cuvântul lui Dumnezeu rămâne întru voi şi aţi biruit pe cel viclean." (I Ioan 2, 14)

marți, 13 iunie 2017

/dragosteaincarecred.blogspot.ro/


4 comentarii:

ioanc spunea...

Multumim domnule Marius pentru milostenia si prietenia dumneavoastra fata de noi ... talharii.

Doamne ajuta!

Daniel spunea...

Domnul si Dmnezeul nostru Iisus HRISTOS SA BINECUVINTEZE ACEST INCEPUT BUN ,,,IN INIMILE NOASTRE SI PE ACEST SITE!

Ramona Giorgiana spunea...

Hmm, puneți niște probleme atât de grele încât, la această întrebare capitală, mă simt blocată în a verbaliza un răspuns, căci orice țâșnire sinceră a inimii pare să se piardă pe mâna și gura "preacuviosului" și fățarnicului convertit din mine...
Dumnezeu să ne lumineze pe toți, să ne îndrume după mare mila Lui, să ne ajute să ne vedem mereu starea în care suntem, atât căderea dar și minunea pusă de El în noi.

Am mari dubii că voi vizita la fel de des noul blogg pe cât am practicat-o cu "oameni și demoni". Eu mă știu prea bine, smerenia este un cuvânt care habar nu am ce înseamnă, deci nu aceasta este cauză pentru rezerva mea vis-a-vis de acest nou blogg. Doar că mă simt pur și simplu cu dentiția nici măcar formată în timp ce mă visez cu dinți de lapte. Si doar Dumnezeu mă străfulgeră scurt și-mi spune că unele lucruri sunt hrană tare deja, care nu mai este pentru prunci...
Si cred sincer că e mai mare pericol să spun că am înțeles ceva față de a nu înțelege nimic.

Dumnezeu să vă întărească mintea întru Hristos, să vă dea putere pentru a le duce pe toate cele din viața dumneavoastră și din osteneala muncii de pe acest blogg!
Doamne ajută!

Ionuț spunea...

Este binevenit!