"Scris-am vouă, tinerilor, căci sunteţi tari şi cuvântul lui Dumnezeu rămâne întru voi şi aţi biruit pe cel viclean." (I Ioan 2, 14)

miercuri, 11 noiembrie 2015

înviorarea de dimineață

Dacă străbați marea vieții privind la valuri pieirea ta e sigură.. Marinarii, adică cei care cunosc marea și știu să o străbată, nu privesc niciodată la valuri, ci numai la cer.
Asemenea lor, cei ce cunosc lumea, nu privesc niciodată la ea, ci numai la Împărăția Cerurilor.

*
Ca și în cazul lui Iov necazurile descoperă existența lui Satan și a lucrării lui. Ele continuă la cei care refuză să lupte.
Iar Satan, fiind duhul răutății, poate fi învins și izgonit doar de Duhul Sfânt, care vine la cei ce cred și cheamă Numele lui Iisus. Așa cum spunea Domnul Iisus Hristos: Iar dacă Eu cu Duhul lui Dumnezeu scot pe demoni, iată a ajuns la voi Împărăția lui  Dumnezeu.(MATEI 12, 28)
Singura victorie posibilă e prin umplerea cu Duhul Sfânt.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Multumim pentru prielnica inviorare!

Lucian-Octavian Anghel spunea...

"acum în al doisprezecelea ceas"...

http://www.cuvantul-ortodox.ro/2015/11/11/scrisoarea-avertisment-a-parintilor-athoniti-ai-schitului-prodromu-catre-poporul-roman-dreptcredincios-intr-un-moment-de-rascruce-poate-cu-mult-mai-grav-decat-la-anul-1990-pericolul-este-cel-a/#more-100745

Pr. Andrei. spunea...

Doamne ajută!

Sunt Pr. Andrei.
Dacă sunteţi din Bucureşti, binevoiţi să treceţi puţin pe la capela spitalului unde slujesc? Sunt preot de spital.
Detalii aflaţi mai jos:
https://www.facebook.com/CapelaSfAndreiIOMC

Vă mulţumesc!

Marius Iordăchioaia spunea...

Pr.Andrei

Nu sunt din Bucuresti. Sunt din Piatra-Neamt.

Unknown spunea...

Vreau sa va spun ca aceasta a fost mama mea care ma introduce la doctor, cand a aflat ca am avut atat de multe necazuri in casatoria mea mi-a spus atunci ca a ajutat-o atat de mult de aceea i-am contactat sa fie a rezolvat de asemenea problema mea de atunci i-am supărat Îmi promit că, în calitate de log pe măsură ce trăiesc, voi continua să împărtășesc mărturia și dacă cineva este acolo trecând prin orice dificultate de relație ar trebui să contacteze DR JAZAZA prin e-mailul său: drjazazasolution @ gmail.com sau WhatsApp +1 (209) 837-3537
De asemenea, el se specializează în următoarele probleme
(1) Dacă doriți ex-spate.
(2) dacă aveți întotdeauna vise rele.
(3) Vrei să fii promovat în biroul tău.
(4) Vrei ca femeile / bărbații să alerge după tine.
(5) Dacă vreți un copil
(6) Vrei să fii bogat.