"Scris-am vouă, tinerilor, căci sunteţi tari şi cuvântul lui Dumnezeu rămâne întru voi şi aţi biruit pe cel viclean." (I Ioan 2, 14)

duminică, 14 iunie 2015

eu


eu
sunt un fiu risipitor
care
în loc să-și înceapă călătoria
stă și o povestește
porcilor....


13 comentarii:

Anonim spunea...

Si eu! I

andrei spunea...

Buna ziua,

Vazusem ieri ca au fost pezii si pentru ziua de 17 si 16 iunie. Acum au disparut. Imi placeau si cred ca erau si pe placul altora. Poate le afisati din nou. Multumesc si Dumnezeu sa va ajute!

Marius Iordăchioaia spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Marius Iordăchioaia spunea...

Imi pare rau, Andrei, dar le-am sters. Poate mi-ar prinde bine o reactie la fiecare postare, una minimala chiar, un fel de like...

Oana A. spunea...

Nu stiu cat conteaza ceea ce voi spune, dar eu citesc toate poeziile care apar si nu cred sa fi fost vreuna sa nu-mi placa ... de reactionat in sensul de a scrie ceva am facut-o foarte rar e adevarat, dar sa stiti ca, pentru mine cel putin, orice postare/poezie este binevenita ... :)

Anonim spunea...

Si eu le citesc pe toate. Chiar ma bucur cand vad cate o poezie mai ales ca de obicei intru pe blog in un fel de momente de lipsa acuta de viata sau, nu stiu cum sa le spun,de gol cel mai adesea.Si totusi, au darul sa fie cumva incomode, asa incat de fiecare data cand am vrut sa spun ceva m am lovit de un:"Mda,bine..."si am renuntat.Imi pare rau, nu cred ca e cea mai fericita reactie, dar e un like.:)

Anonim spunea...

Sunt minunate poeziile, aveți un "big like" pentru ceea ce scrieți, se vede ca Dumnezeu lucrează prin dv :)

Anonim spunea...

micile dumneavoastra caderi sunt mari dar tot va iubesc .

Ramona spunea...

Eu habar nu am ce căderi aveți, eu știu din ce mă scoateți cu trăirile/gândurile/versurile împărtășite...
Doamne să vă răsplătească înmiit și să vă întărească în toate cele ale dvstră!

Semnez eu, un alt copil autist în felul meu, de care mi-ați dat seama prin poezia pe care ați șters-o dar care iată, nu are cum să nu mai existe odată ce am citit-o...
Doamne cu noi cu toți!

andrei spunea...

Buna ziua,

Revenind, nu stiu de ce se scrie ca aveti o cadere. Mie pur si simplu imi place ceea ce scrieti. Si mai mult decat imi place le inteleg sau asa cred eu ca incerc sa inteleg. Nu am obiceiul sa scriu comentarii pt ca de obicei avantul care ma poate impinge sa scriu ceva mi se taie cand ma gandesc daca o fi folositor ce urmeaza sa scriu.
Cu drag va voi citi poeziile de veti continua sa scrieti. Multumesc pentru ce ati zis pana acum si va mai asteptam pe la galati.

Marius Iordăchioaia spunea...

Ramona, Andrei
Nici eu nu stiu despre ce caderi e vorba.

Marius Iordăchioaia spunea...

Pur si simplu, dupa mai multe lecturi, am fost nemultumit de acele texte si le-am sters. Dar daca as fi stiu ca plac altcuiva, le-as fi lasat. Asta e toata povestea.
N-am avut nici o clipa intentia de a provoca un val de simpatie sau de a testa nivelul de popularitate al subsemnatului.
Restul e fictiune.

Lucian-Octavian Anghel spunea...

Subscriu. Le citesc pe toate. Imi sunt de mare folos. Si altora pe care-i cunosc. Tare as vrea bunaoara sa pastrezi ce am vazut postat ieri, ultima postare. In rest, nu cunosc oameni fara caderi...