"Scris-am vouă, tinerilor, căci sunteţi tari şi cuvântul lui Dumnezeu rămâne întru voi şi aţi biruit pe cel viclean." (I Ioan 2, 14)

luni, 2 martie 2015

poezia Adevărului

doar în Iisus
Adevărul este iertare
nu osândire..

doar în Iisus
moartea ucide
doar ce împiedică
bucuria de a trăi...

6 comentarii:

Anonim spunea...

De ce ai sters restul poeziilor/articolelor?

Marius Iordăchioaia spunea...

De ce intrebati? Va intereseaza ceva anume? Si cine sunteti de ne tutuim?

Daniel spunea...

Poezia ta mi-a atins inima fratioare.Domnul nostru Iisus Hristos este minunat!Sa te rasplateasca acum si-n vesnicie!Eu te pot tutui ...ca imi esti drag!

Ramona spunea...

Ce frumos! Mă gândeam că singura "tutuială" de la sine înțeleasă și cu folos este atunci când întrebi de exemplu, cum frumos spunea cineva: "Frate, cum arată iadul tău?"...dar pentru asta este nevoie de multe pe care mă tem că nu le am si a căror lipsă nu poate fi acoperită de mânuirea mai mult sau mai puțin abilă a cuvintelor.

În altă ordine de idei, chiar, de ce ați șters postările anterioare? Pun întrebarea plecând din punctul că aveți bineînțeles libertatea să vă administrați cum doriți blogul... Nu că nu ar fi deja rămase undeva acolo, în cap..în inimă...dar mi-era drag să le știu si pe blog: "Nu ucideți lumina!", "Isihie", "Poate"- mai ales acum, in perioada postului, și multe altele...si cea cu clipa în care în spate este numai vină si în față iad-mai ales mereu, când tot uit de asta și mă iau cu cele multe și arhiștiute ale mele....

Dumnezeu să vă binecuvânteze!

Marius Iordăchioaia spunea...

Voi pune la loc toate poeziile, daca imi scapa una care va place imi mod deosebit, va rog sa-mi scrieti... Dar nu voi reposta DECAT poeziile...
Post bun, tuturor...

Ramona spunea...

Hmmm... n-am înțeles, dar știți dumneavoastră mai bine...
Bine că a "scăpat" textul care e pe Doxologia, cel cu mașina care de fapt e pe butuci și care am senzația că merge, turmentată de predicile pe care le consum spre satisfacția căposului din mine care chiar își închipuie că el călătorește..
Doamne ajută!