"Scris-am vouă, tinerilor, căci sunteţi tari şi cuvântul lui Dumnezeu rămâne întru voi şi aţi biruit pe cel viclean." (I Ioan 2, 14)

vineri, 20 decembrie 2013

muţenii

toţi tinerii de pe stradă au murit de mult...
într-o zi vor afla asta şi vor amuţi...
şi feţele lor vor începe să crape
de seceta durerii
de a şti...

şi nu le poţi spune despre asta nimic
nu vor cu nici un preţ să ştie
că la Cruce astăzi
ar putea schimba
tinereţea lor moartă
pe
veşnicie...


3 comentarii:

Anonim spunea...

frate Marius,

multumesc din suflet pentru ca iti pui sufletul in versuri si ni le impartasesti. Nu de putine ori ma alina, ma aduna, ma calmeaza, sau imi fac sufletul sa freamate. Nu de putine ori le dau mai departe.

Hristos cu noi si sa-ti ajute in continuare sa scrii!

Eva

Marius Iordăchioaia spunea...

Iti multumesc infinit Eva. Domnul sa-ti rasplateasca asemenea indrazneala de a-mi scrie. Nici nu banuiesc cititorii cata bucurie imi aduce comentariul lor! Pentru ca e un semn ca ceea ce mi-a dat Domnul a ajuns la aproapele meu, caci oricine imi citeste textele devine, vrand-nevrand, pentru cateva clipe, aproapele sufletului meu... Iar daca ai fost mangaiata, alinata sau inviorata, asta nu e decat ce spunea Sf. Pavel: mangaierea cu care eu insumi am fost mangaiat de Hristos ( 2 Cor. 1,4) Cel a Cărui dragoste ne tine si da gust vietii noastre...

Anonim spunea...

da, stiu cat de important e sa ni se spuna, din cand in cand, ca lucrarea noastra ajunge mai departe, la aproapele nostru.

cred ca, cu cat suntem mai aproape de Hristos, cu atat suntem mai aproape unii de altii.

Bucurie!